26 Ocak 2014 Pazar

Mynedir Nedir

MyNedir.com kullanıcıları için tasarlanmış basit bir web sitesidir. Yazarlarımız ve editörlerimiz yaygın sorular için geniş bir bilgi ağı ile net cevaplar veriyor. Bu sorular özellikle aklınıza takılan “neydi?, nedirNe demek? Neydi abi? Acaba nasıldı? “ sorularına oluyor. Her gün yeni sorulara cevap vererek siz kullanıcılarımızın aklındaki yeni sorulara yanıt veriyoruz. Dizayn ve kullanımı kolay tutarak aradığınız sorulara kolayca yanıt alacaksınız.

MyNedir ile aynı zaman da fikirlerinizi bir konuya ekleyebileceksiniz. Yorum özelliği ile yazılmış bir makaledeki görüşlere karşı çıkıp kendi fikirlerinizi ve görüşlerinizi yazabileceksiniz. Bunlarda editörlerimiz tarafından okunup onaylanacaktır. Bu sayede sitemiz de fikirlerinizi rahatca yazacaksınız.

MyNedir aynı zaman da bir kazanç kapısıdır. Makale yazıp bunların görüntülenmesini sağlayarak para kazanabilirsiniz. Bunun için sistemimize çok kolay bir şekilde üye olup özgün makaleler yazarak premium üyelik almanız gerekmektedir. Bunun için 2 tane özgün makale yazmanız gerekiyor. Bundan sonra her 200 gösteriminizde 1 TL para kazanacaksınız. Bu miktar 50 TL olunca panızı paypal hesabınıza alabileceksiniz. Bu paylaşımların özgün ve sizin kendi yorumlarınızla yazılmış olması gerekiyor.
MyNedir.com ile sorularınıza cevaplar bulurken eklediğiniz içerik ile para kazanmaya ne dersiniz? Hemen sitemize ücretsiz bir şekilde üye olun.


Read more: http://www.mynedir.com/wiki/mynedir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder